Dubbel kansenfestijn levert MHC Bemmel slechts een punt op

Overzicht hockeyBemmel – Het regende volgens de coaches van MHC Bemmel zondagmiddag kansen op sportpark Ressen, maar dat leverde bij zowel de Bemmelse hockeymannen als -vrouwen uiteindelijk weinig op.

Waar de Bemmelnaren in de tweede klasse D uiteindelijk nog een punt pakten tegen het Roermondse Concordia (1-1), waren de druiven eerder op de middag voor de Bemmelse vrouwen extra zuur. Zij verloren met 1-0 van Zevenaar.

Arre van den Boogaard scoorde als enige wel in Bemmel.

De hockeysters van HC Overbetuwe boekten in de vierde klasse C hun tweede thuiszege op rij. Waar de verschillen vorige week tegen Nuth (3-2 winst) nog klein waren, werd Mierlo nu een stuk eenvoudiger opzijgezet: 3-0.

Lynn Selman (2) en Myrthe Kleijn scoorden.

De Overbetuwse mannen leden in de vierde klasse D hun zesde nederlaag op rij. Ditmaal bleek Spitsbergen met 7-4 te sterk voor de Elster hekkensluiter.

Victor van Kempen (2), Tom Geers en Daan Wiersma waren trefzeker.

Volledig scherm
hockey stick on the field stockfoto © Getty Images/iStockphoto
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport