Anita Beecheno, de nieuwe coach van MHC Bemmel: ‘Door iets meer structuur aan te brengen in deze groep, moeten we ons zeker veilig kunnen spelen.’
Volledig scherm
PREMIUM
Anita Beecheno, de nieuwe coach van MHC Bemmel: ‘Door iets meer structuur aan te brengen in deze groep, moeten we ons zeker veilig kunnen spelen.’ © David van Haren

Een vrouw (67) op de bok bij de hockeyers van MHC Bemmel, én nog ex-international ook

BEMMEL - Anita Beecheno is vrouw, weduwe, 67 jaar en voormalig aanvoerder van het Nederlands cricketteam. En ‘gelokt’ door Bemmel om de hockeyers in de tweede klasse te houden.

Met haar 67 jaar zou Anita Beecheno al kunnen genieten van haar pensioen, maar stilzitten, daar denkt de Huizense nog lang niet aan. Beecheno - die in de winterstop Pierre Regnault heeft vervangen als coach van de Bemmelse hockeymannen - is nog even gedreven als altijd. En vastbesloten om de Bemmelnaren in de tweede klasse te houden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport