Anita Beecheno, de nieuwe coach van MHC Bemmel: ‘Door iets meer structuur aan te brengen in deze groep, moeten we ons zeker veilig kunnen spelen.’
Volledig scherm
PREMIUM
Anita Beecheno, de nieuwe coach van MHC Bemmel: ‘Door iets meer structuur aan te brengen in deze groep, moeten we ons zeker veilig kunnen spelen.’ © David van Haren

Een vrouw (67) op de bok bij de hockeyers van MHC Bemmel, én nog ex-international ook

BEMMEL - Anita Beecheno is vrouw, weduwe, 67 jaar en voormalig aanvoerder van het Nederlands cricketteam. En ‘gelokt’ door Bemmel om de hockeyers in de tweede klasse te houden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Huissense dammers draaien rollen om tegen regerend landskampioen Hijken

    Huissense dammers draaien rollen om tegen regerend landskampi­oen Hijken

    HUISSEN - Het Huissense damteam had de wind mee in de openingswedstrijd tegen regerend landskampioen Hijken. De Betuwse ereklasser verloor vorig seizoen tegen de Drentse topper door één verliespartij de aansluiting met de koplopers. Nu waren de rollen omgedraaid. Huissen had aan één gewonnen partij voldoende voor de verrassende 9-7 triomf. Alexander Baljakin eiste met winst op Martin Dolfing de hoofdrol voor zich op.

Regiosport