Basketballwedstrijd tussen Lekdetec Batouwe en Dozy Den Helder. Lisanne de Jonge. Batouwe Lekdetec - Dozy Den Helder
Volledig scherm
Basketballwedstrijd tussen Lekdetec Batouwe en Dozy Den Helder. Lisanne de Jonge. Batouwe Lekdetec - Dozy Den Helder © Fons Sluiter, Huissen

Enorme domper Batouwe, international Lisanne de Jonge is opnieuw geblesseerd en mist cruciale duels

BEMMEL - Basketbalinternational Lisanne de Jonge is vrijdagavond laat op de training van Lekdetec.nl/Batouwe opnieuw geblesseerd geraakt. Daardoor mist zij de cruciale wedstrijden vanavond (20.30 uur Schaapskooi, Bemmel) tegen Den Helder, zaterdagavond en woensdag tegen Jolly Jumpers.

De 24 jarige forward verwachtte na de knieoperatie van afgelopen december fit te zijn voor de twee sleutelwedstrijden in de vrouwen basketbal league, maar kreeg vrijdagavond op de afsluitende training te veel last van haar kuit, zo meldde ze zelf 's avonds laat.

,,Ik hoopte dat mijn kuit het zou houden, maar het schoot er toch weer in. Ik vrees dat ik daardoor voorlopig niet kan spelen. Afgelopen maandag leek er een scheurtje in mijn kuitspier te zitten, maar woensdag ging het weer prima. Dit is een behoorlijke domper, maar ik hoop in de slotfase van het seizoen nog van waarde te zijn voor de ploeg.”

(Lisanne de Jonge meldde deze week in een interview dat ze hoopte klaar te zijn voor de wedstrijd, dat verhaal staat zaterdag in de papieren editie en op de e-paper van De Gelderlander. Het nieuws van haar nieuwe blessure kwam vrijdagavond te laat om het verhaal nog te kunnen passen) 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport