Volledig scherm
Karlijn Hoogveld is topscorer van HV Angeren. foto Fons Sluiter

Geplaagd HV Angeren verder zonder clubtopscorer

ANGEREN - Slechts nieuws voor de handbalsters van Angeren. Karlijn Hoogveld, topscorer van de nog puntloze nieuwkomer in de eerste klasse, moet waarschijnlijk worden geopereerd aan een slepende voetblessure.

In dat geval heeft ze haar laatste wedstrijd van het seizoen al gespeeld. Hoogveld zou de tweede competitiehelft sowieso al ontbreken vanwege stage in het buitenland. Ze was er zaterdagavond al niet meer bij in het verloren thuisduel met HHZD uit Heino: 13-19.

Pavla Stankova maakte haar rentree na kort knieblessureleed. B-junior Anne van Dinter was de meest opvallende speelster bij de zwaar gemankeerde thuisploeg. Angeren keek bij rust tegen een 6-11 achterstand aan en vocht zich in de eerste twaalf minuten na de hervatting terug tot 11-13. Daar bleef het bij. Ook al doordat er liefst drie strafworpen werden gemist. Bij afwezigheid van Hoogveld kroonde Stankova zich met vier treffers tot topscorer van de ploeg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport