Volledig scherm
Het Nederlands CP-voetbalteam voor aanvang van het WK-duel tegen Thailand. In het midden gehurkt zit Harm Panneman (4). © KNVB CP-voetbal

Harm Panneman uit Randwijk eindigt met Oranje achtste op WK CP-voetbal

SEVILLA - Het Nederlands CP-team heeft met invaller Harm Panneman uit Randwijk het WK in Sevilla afgesloten met een nederlaag. Na de toplanden Rusland, Oekraïne en Iran was in het duel om de zevende plek vrijdagochtend ook Argentinië te sterk voor Oranje: 3-0.

Bij rust stond het al 2-0 voor de Argentijnen, onder meer nadat Nederland aan het einde van de eerste helft via Luc Pierre een penalty miste. Na rust viel Panneman, speler van EMM, in maar ook hij kon het tij niet keren. Na de tweede gele kaart voor Tom van Reusel maakte Argentinië in blessuretijd nog 3-0.

Daardoor moest Panneman genoegen nemen met de achtste plek op het WK, waarvoor twaalf landen zich hadden geplaatst. Tot vrijdag was Panneman in elk duel basisspeler.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport