Huissense handbalsters vieren alvast kampioenschap

videoHUISSEN - HV Huissen heeft zaterdagavond met 17-17 gelijkgespeeld bij aartsrivaal en achtervolger HV Angeren. De Huissense handbalsters kunnen de titel eigenlijk niet meer mislopen, daarom werd er na afloop van de remise dan ook een kampioensfeestje gevierd.

Feest bij de handbalsters van HV Huissen na het gelijkspel in de derby bij HV Angeren, bijna zeker voldoende voor de titel.
Volledig scherm
Feest bij de handbalsters van HV Huissen na het gelijkspel in de derby bij HV Angeren, bijna zeker voldoende voor de titel. © Karin Sluiter

Het gelijkspel in het hol van de leeuw was het eerste puntverlies van HV Huissen in 16 wedstrijden in de 2e klasse B. De ploeg van trainer/coach Huub Vermeulen heeft nog 2 duels te gaan in deze competitie. Gaan beide verloren én wint Angeren haar enige resterende wedstrijd, dán moet het doelsaldo uitkomst brengen en zou Huissen de titel nog uit handen kunnen geven.

Een vrijwel onmogelijk scenario, vandaar dat de blauwhemden na de ultraspannende eindfase tegen de aartsrivaal een titelfeestje vierden. Met bloemen en andere (alcoholische) cadeautjes hosten de Huissensen door de thuishal van Angeren, sporthal Walburgen in Gendt. Het ‘kampioensfeestje’ hing echter aan een zijden draadje.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport