Ivo Verlangen nieuwe coach handbalsters Angeren

ANGEREN - Ivo Verlangen is vanaf komend seizoen trainer/coach van de handbalsters van HV Angeren. De Zevenaarder is de opvolger van Fred Wieland, die naar de vrouwenselectie van DFS Arnhem verkast.

Verlangen was afgelopen seizoen werkzaam bij de jeugd van OBW. Hij heeft ervaring bij vrouwenteams opgedaan bij OBW 2 en Voorwaarts Twello 2.

,,Zowel de groep als het bestuur wilde graag een fris, onbekend gezicht”, licht Angeren-voorzitter Paul Visser toe. ,,Als ook iemand die boven de groep staat en de jeugd in kan passen – want we hebben talent zat in de B- en C-jeugd. We denken dat Ivo hiervoor de geschikte persoon is. We hebben na drie gesprekken met hem een goed gevoel. Hij is een echt handbaldier.”

Volledig scherm
© De Gelderlander

Volgens Visser blijft de spelersgroep van HV Angeren zo goed als intact. ,,Alleen moeten we helaas een van onze beste speelsters na dit seizoen laten gaan, Karlijn Hoogveld. Zij gaat verhuizen naar Holten.”

Komende zaterdag wacht HV Angeren, nummer twee in 2B, de confrontatie met koploper HV Huissen. Angeren kan de rivaal van de titel afhouden en, in theorie, nog kampioen worden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport