Volledig scherm
PREMIUM
Twan Hofs is een van de drie talenten van HV Huissen. Teun Roelofs en Lars van Alst zijn de andere twee, op de achtergrond. © Gerard Burgers

Jonkies mogen gaan verrassen bij HV Huissen

De handballers van HV Huissen namen na het afgelopen seizoen, waarin ze de tweede plaats haalde in de hoofdklasse A, afscheid van 3 ervaren spelers. Ricardo Cornelissen, Sander Nienhuis en Job Vermeulen, allemaal rond de 30, gaven werk en kinderen voorrang en spelen vanaf dit seizoen in het tweede. Hun plek wordt overgenomen door 3 achttienjarigen.

Volledig scherm
Johann Peters, coach van HV Huissen. © Fons Sluiter

Twan Hof, Teun Roelofs en Lars van Alst moeten dit seizoen in de veel zwaardere hoofdklasse B proberen de de gewaardeerde spelers te doen vergeten. En dat zal niet in eens zijn, denkt ook coach Johann Peters.

,,Ik ga ervan uit dat we door die verjonging wisselvalliger zijn dan het afgelopen seizoen. Het helpt daarbij ook niet dat we in een zuidelijke poule zitten met veel Limburgse clubs. Die zijn vaak toch wat verder. Maar vooral Twan weerde zich goed in de voorbereiding, dus wie weet gaan ze me verrassen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport