MHC Bemmel heeft titel niet meer in eigen hand na misstap tegen Steenwijk

Bemmel - De hockeysters van MHC Bemmel hebben een eventueel kampioenschap in de derde klasse D niet meer in eigen hand. Zondag speelden de Bemmelsen met 1-1 gelijk tegen Steenwijk, waardoor titelconcurrent Kromhouters – dat volgt op twee punten maar nog wel een wedstrijd te goed heeft op Bemmel – nu de beste papieren heeft.

Martine van Zijl scoorde voor Bemmel, dat de gelijkmaker van Steenwijk in de dying seconds incasseerde.

De Bemmelse mannen begingen later op de middag in de derde klasse B geen misstap op Sportpark Ressen. Op eigen veld werd HOCO uit Oisterwijk met 4-1 verslagen. De Bemmelnaren bleven daardoor tweede in de derde klasse B en hielden de promotiewens daarmee levend.

Arre van den Boogaard (2), Job Raben en Laurens Sars troffen doel.

De hockeysters van HC Overbetuwe - die dachten niet meer mee te doen om het kampioenschap in de vierde klasse F – lijken weer helemaal terug in de titelstrijd. De Elster hockeysters boekten zelf een 4-1 overwinning op hekkensluiter Salland en zagen bijna alle concurrenten punten morsen.

Overbetuwe deelt nu de vierde plaats met Drienerlo, op slechts één punt achterstand van Avanti en HCHN en twee punten achterstand op koploper Goor. Met nog drie wedstrijden te spelen is alles dus nog mogelijk voor de Elstersen.

Jessey de Kok (2), Lynn Selman en Myrthe Kleijn waren trefzeker.

De Overbetuwse mannen verloren in 4B met 4-2 van Berlicum. De Elstenaren bleven daardoor hekkensluiter.

Olav Gerritsen en Bart Teunissen scoorden.

Volledig scherm
hockey stick on the field stockfoto © Getty Images/iStockphoto
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport