Volledig scherm
Marten Bokhout luister aandachtig naar Dolphins-coach Matthew Otten. © Fons Sluiter

NR 43: Onbekend basketbaltalent bij Dolphins in Bemmel is pas 10 jaar oude Marten

De Derde HelftBEMMEL - Is hij de nieuwe spelverdeler van Dreamfields Dolphins met nummer 43 hier links op de foto? Die jonge knul, die zo aandachtig naar het Engels van coach Matthew Otten luistert? Nee, maar hij droomt er vast al van. Marten Bokhout, want zo heet hij, is pas 10 en speelt in de onder-12 van Batouwe. 

Hij mocht als talent van de week hand in hand met Robin Simonis het veld betreden tijdens de introductie van de spelers de topper in de promotiedivisie. Harde muziek, flitsend licht en een ietwat hysterische speaker haalden hem binnen. 

Bokhout was voor een avond een Dolphin en zal er alleen maar harder door zijn gaan dromen. 

Overigens won Dolphins in een spectaculaire wedstrijd van Grasshoppers met 109-80 en staat nu fier op kop.   

En voor wie nog meer wil weten:

TALENTJE VAN DE WEEK ✨🥳🏀

Zaterdag spelen de Dreamfields Dolphins tegen Grasshoppers en Marten Bokhout is het talentje van de week! Marten speelt bij de U12-1, maar is veel vaker (lees: bijna elke dag) in de sporthal te vinden (net als z’n broer en zusje overigens 😜) Marten maakt namelijk deel uit van de BBA selectie en komt daarnaast ook op de zondag extra trainen. Enorm leergierig en ijverig. Marten is nog jong, maar nu al veelzijdig. Op snelheid dribbelen, lay ups en schieten kan hij al goed. Én hij wint bijna altijd met het spelletje shoot-out ✌🏽🔥🏀 Lekker blijven leren en genieten Marten, wellicht wordt je later dan ook wel een Dolphin 😍

Gefeliciteerd Marten! 🏆🔥 We zien je zaterdag bij de wedstrijd. Dan mag je alvast voor een dag een Dolphin zijn 🐬😎

#TalentjeVanDeWeek 🏀

#BemmelyHills ♥

#LittleKidsBigDreams ✨

Sport anders

‘De Derde Helft’ biedt een podium aan bijzondere,  grappige en ‘net even andere’ sportberichten: zie ook ‘Keepers en penalty’s’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport