Volledig scherm
Harm Panneman (nummer 4) luistert met gebogen hoofd naar de volksliederen voor aanvang van het WK-duel tegen Iran. © KNVB CP-voetbal

Panneman op WK opnieuw onderuit met Oranje

SEVILLA - Randwijker Harm Panneman (22) verloor dinsdagavond met het Nederlands CP-team op het WK de eerste wedstrijd om de plaatsen 5 tot en met 8 van Iran. Na een 5-0 ruststand werd het in Sevilla 6-0. Vrijdag wacht Argentinië in een rechtstreeks duel om de zevende plek.

Het zit Panneman, speler van EMM, en het Nederlands team bepaald niet mee op het WK in Spanje. 

Na ruime nederlagen tegen Rusland en Oekraïne, de mondiale nummers 1 en 2, speelt de ploeg van bondscoach Max Raeven momenteel om de plaatsen 5 tot en met 8. Daarin trof het met Iran de nummer top 4 van de wereld. 

En net als in de duels tegen beide Oostbloklanden was het pleit al snel beslist: binnen het kwartier stond het 3-0. Panneman werd in de rust gewisseld met een gele kaart op zak. Vrijdag sluit Oranje het toernooi af tegen Argentinië. Bij winst eindigt de ploeg als zevende.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport