Triathlon Gendt 2019. Triathlon Gendt
Volledig scherm
PREMIUM
Triathlon Gendt 2019. Triathlon Gendt © Fons Sluiter

Vandalisme bij triatlon Gendt; lijnen doorgesneden en vuilnis in zwemwater gedumpt, maar Diederik Scheltinga wint ‘gewoon’

GENDT - Vandalen hebben in de nacht van zaterdag op zondag het parcours van de Gendtse triatlon vernield. De organisatie dreigt eventuele beelden van beveiligingscamera’s vrij te geven.

8 reacties

 • Geert kolks

  3 jaar geleden
  Maar geljjk openbaar maken  is wel de beste remedie.
 • Geert Loermans

  3 jaar geleden
  Waar blijft de uitslag van de triatlon WIJCHEN
 • Kees jan staats

  3 jaar geleden
  Je ziet helaas ook steeds vaker dat speedboten met jongeren over de lijnen heen varen die het zwemgebied scheiden van het vaargebied. Puur omdat ze even tof willen doen bij hun vrienden die aan het strand liggen. Erg jammer dat de lijnen in de plas waar ik zwem daardoor elk jaar meerdere keren kapot zijn. Daardoor kan ik niet meer met de kleine naar de plas. 
 • Stork

  3 jaar geleden
  Hoe ongelooflijk ziek in je hoofd kun je zijn. Beelden vrijgeven, direct.
 • Erick Verhoeven

  3 jaar geleden
  Hoop dat het filmmateriaal bruikbaar is, en gelijk overdragen aan de politie, want openbaar maken wordt lastig ivm de privacy wet. Hoop dat deze zieke geesten heel snel aangehouden worden.
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Amateursport