Volledig scherm
Tim Ariesen. © Pouw Jongbloed

Ariesen nog altijd in herstelmodus

CHINA – Wielrenner Tim Ariesen is nog altijd aan het herstellen van zijn verwondingen die hij begin augustus opliep in de Tour of Qinghai Lake, in China. De Rhenenaar hoopt begin oktober weer te kunnen koersen.

,,In de elfde etappe in de Tour of Qinhgai Lake viel ik in de massasprint. Een gebroken sleutelbeen, gebroken vinger, hersenschudding en veel kneuzingen en scheurtjes waren het gevolg. Begin oktober hoop ik weer wedstrijden te kunnen fietsen, maar het hangt allemaal af van mijn herstel’’, laat Ariesen weten.

Begin juli besloot Ariesen te kiezen voor een Chinees avontuur, nadat hij weinig perspectief zag bij zijn ploeg Team Roompot NL. Hij beëindigde zijn profcarrière en trok naar China. De Tour of Qinghai Lake is tot dusver de enige wedstrijd waar hij aan deelnam. Ariesen haalde daarin twee keer een derde plaats.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. VCV degradeert uit topdivisie

    VCV degradeert uit topdivisie

    RIJSWIJK - Het Veenendaalse VCV is het niet gelukt om degradatie uit de topdivisie te voorkomen. Ondanks dat het zelf met 1-3 won bij Inter Rijswijk was het afhankelijk van wat concurrent Volley Tilburg zou doen. Die uitslag was kort voor aanvang in Rijswijk al bekend aangezien die wedstrijd eerder werd gespeeld. De 1-3 winst van Volley Tilburg bij Dynamo Apeldoorn 2 zorgde voor teleurstelling bij VCV maar die werd even later omgezet in de wil om te winnen.

Regiosport