Volledig scherm
PREMIUM
Bram Grijzenhout weet nog niet of hij doorgaat na dit seizoen bij SKF. © Herman Stöver

Bram Grijzenhout snakt naar spanning met SKF

VEENENDAAL - Als korfballer Bram Grijzenhout op oude dag terugdenkt aan zijn carrière komt het lopende seizoen niet als eerste in hem op. Het is een jaar van vlees noch vis.

Grijzenhout is waarschijnlijk als één van de eersten aan de beurt, als het aankomt op afscheid nemen bij SKF. ,,Ik weet mog niet of ik doorga’’, zegt de Veenendaler.

De routinier, bezig aan alweer zijn tiende jaar, laat in het midden of hij stopt. ,,Met 29 jaar ben ik vergeleken met de rest van de groep oud’’, grapt de fysiotherapeut.

 Hij houdt zich op deskundige wijze week in, week uit fit voor een belastende sport als korfbal. ,,Ik mag momenteel qua fysiek ongemak niet klagen’’, stelt Grijzenhout vast.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. VCV degradeert uit topdivisie

    VCV degradeert uit topdivisie

    RIJSWIJK - Het Veenendaalse VCV is het niet gelukt om degradatie uit de topdivisie te voorkomen. Ondanks dat het zelf met 1-3 won bij Inter Rijswijk was het afhankelijk van wat concurrent Volley Tilburg zou doen. Die uitslag was kort voor aanvang in Rijswijk al bekend aangezien die wedstrijd eerder werd gespeeld. De 1-3 winst van Volley Tilburg bij Dynamo Apeldoorn 2 zorgde voor teleurstelling bij VCV maar die werd even later omgezet in de wil om te winnen.

Regiosport