Volledig scherm
Carla Nouwen (op archiefbeeld) keert terug achter de tafel bij SKF. © Herman Stover

Carla Nouwen moet tafeltennissters SKF naar play-off loodsen

De GelderlanderVEENENDAAL - De tafeltennissters van SKF hervatten de competitie in de eredivisie met enkele wedstrijden tegen de zwakste teams. 

Daarin moet de ploeg met forse zeges de weg richting de play-offs inslaan.

De Veenendaalsen staan op de ranglijst na zeven wedstrijden op de gedeelde vierde plek met Westa uit het Limburgse Wessem. Voor de top vier gloort aan het eind de play-offs om de landstitel.

,,Dat is ons doel en ik denk dat het haalbaar is. Wel zijn we voor een deel afhankelijk in welke opstelling de teams opdraven. De meeste clubs hebben meer dan drie spelers op de lijst staan”, kijkt routinier Brenda Vonk vooruit.

Knie

De Veenendaalse komt voorlopig nog niet in actie in het team van coach Rinie Kling. ,,Ik ben in augustus van de trap gevallen en heb nog steeds problemen met mijn knie. Er zit wel vooruitgang in.”

Kopvrouw Carla Nouwen keert terug na haar zwangerschap. ,,Carla hervatte de training. Het ontbreekt haar nog aan wedstrijdritme, maar het programma is gunstig.”

SKF ontmoet de komende weken de zwakke teams uit de eredivisie. ,,Dat zullen gemakkelijke zeges worden, het liefst met 6-0. Zo kan Carla weer wennen.”

Naast Nouwen komen Melanie Bierdrager en Jacintha de Hoop achter de tafel.

Regiosport