Volledig scherm
Wilco den Hartog (rechts) hier in actie tegen Jong Sparta. © Remko Kool

Den Hartog kijkt uit naar GVVV-TEC

VEENENDAAL - Na acht oefenpotjes begint GVVV vanavond aan het serieuze werk. 

In de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker ontvangt de Veenendaalse tweededivisionist dinsdagavond ex-competitiegenoot TEC. Wilco den Hartog kijkt er naar uit.

Hij was er eigenlijk wel klaar mee. De voorbereiding op de nieuwe competitie duurde centrale verdediger Wilco den Hartog (30) lang genoeg. 

Normaal ritme 

,,We hebben een pittige voorbereiding gehad. Hard getraind en veel wedstrijden gespeeld. Er was weinig tijd om te herstellen en dat voelde ik. Daarom ben ik blij dat we weer in een normaal ritme komen. Of ik er zin in heb? Natuurlijk. Als het om het echie gaat altijd."

Vorig seizoen werd FC Dordrecht met een 1-0 nederlaag naar huis gestuurd, maar strandde GVVV vervolgens in Leeuwarden tegen SC Cambuur (3-0).

"Met TEC komt een leuke club op bezoek. Als we die winnen, kunnen we vervolgens weer tegen een betaalde club loten", vertelt Den Hartog.

Hij is benieuwd welke keuzes trainer Niek Oosterlee gaat maken in de samenstelling van het elftal. 

Wissels

,,We zijn er kwalitatief op vooruit gegaan, spelers van de gevestigde orde kunnen buiten de boot vallen. Ik ben nieuwsgierig hoe die daar dan op reageren. Wissels kunnen een bepalende rol in een selectie spelen en de stemming behoorlijk beïnvloeden."

GVVV-TEC, dinsdag 20.00 uur, sportpark Panhuis , Veenendaal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport