Chris van Haren schiet namens DVO de 13-15 binnen. Het was de start van een terugkeer die uiteindelijk geen punt opleverde voor de Bennekommers.
Volledig scherm
Chris van Haren schiet namens DVO de 13-15 binnen. Het was de start van een terugkeer die uiteindelijk geen punt opleverde voor de Bennekommers. © Herman Stöver

DVO helpt KZ aan overwinning bij seizoensstart

BENNEKOM - De korfballers van DVO gingen de zomer in met een run van vijf overwinningen. Bij de start van het nieuwe veldseizoen kwam direct een einde aan de reeks: een 16-17 verlies tegen KZ.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nico van Laar is bij Lunteren een vreemde eend in de bijt

    Nico van Laar is bij Lunteren een vreemde eend in de bijt

    RHENEN/LUNTEREN - De selectie van Lunteren heeft komend seizoen een vreemde eend in de bijt. Nico van Laar (31) verruilde onlangs ‘zijn’ VVA voor Lunteren. Een opmerkelijke overgang, aangezien de tweedeklasser juist weer een Lunters gezicht wil tonen. ,,Jonkie Paays zit tegenwoordig in de technische commissie”, geeft de verdediger uit Rhenen aan. ,,Met Jonkie heb ik bij VVA nog samengespeeld. Dat is voor mij de link met Lunteren.”

Regiosport