Volledig scherm
Coach Gerald Aukes van DVO. Archieffoto: Herman Stöver

DVO nu wel te sterk voor TOP

BENNEKOM - DVO heeft zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen positief afgesloten. In de ereklasse won het team van coach Gerald Aukes met 27-23 van TOP uit Arnemuiden. Vorige week werd verloren van het Sassenheimse TOP.

DVO kwam sterk uit de startblokken en het nam direct een 4-2 voorsprong. Deze marge werd gedurende de eerste helft niet kleiner. Gelijk na rust vergrootte DVO het gat tot vier punten, waarna de Bennekomse formatie niet meer in grote problemen kwam.

Doelpunten DVO: Brent Struyf 7, Fleur Hoek 6, Senna van den Bos 5, Jose Alvarez Andres 3, Koen van Roekel 3, Dennis Brunt 2, Hester Heitink

Het seizoen van SKF begon heel goed met een ruime overwinning op Drachten, maar na de 22-20 nederlaag tegen Amicitia staat het team weer met beide benen op de grond.

Met rust leidde SKF met 7-12. Coach Martijn Sprangers was na afloop niet te spreken over het vertoonde spel. “Een vak scoorde maar zes keer. Daar ben ik zwaar teleurgesteld over.”

Doelpunten SKF: Kevin IJzerman 5, Karin van den Brink 3, Sytse de Jong 3, Daniel van Munster 3, Anne-Bertien de Vente 3, Bram Grijzenhout 2, Marloes van Mil

Lees de uitgebreide verslagen maandag in de Vallei-editie van De Gelderlander

Regiosport