Fikse tegenvaller skeelerronde Otterlo

OTTERLO - De skeelerronde van Otterlo is zaterdag grotendeels in het water gevallen. ’s Ochtends en een groot deel van de middag viel er veel regen. De clinic en de mini-elfstedentocht werden wel afgewerkt. 

De strijd om de Gouden Luctra - met onder meer de broers Michel en Ronald Mulder en Kjeld Nuis - werd gecanceld om de koers bij de vrouwen en de mannen toch vooral door te laten gaan. De publiekstrekkers werd wel gehuldigd. Maar halverwege de vrouwenkoers openden de sluizen zich weer, waardoor de vrouwenkoers werd gestaakt. 

De combinatie van een glad wegdek, de klinkers en het bochtige circuit was voor de organisatie aanleiding om de rest van het programma ook te schrappen. Het was voor het eerst in het 33-jarig bestaan van de skeelerronde dat het programma grotendeels werd afgelast. 

Volledig scherm
Skeelerronde van Otterlo in een eerder jaar. © Herman Stöver
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport