Volledig scherm
WAVV op archiefbeeld. De Wageningers staan onder de herkansingsstreep. © Herman Stöver

Futloos WAVV rammelt aan alle kanten in Heino

HEINO - Eersteklasser WAVV ging op bezoek bij middenmoter Heino met liefst 6-0 onderuit. Zodoende krijgt het seizoen voor de arbeidersvereniging met een mogelijke nacompetitie nog een vervelend vervolg.

,,Dit was met afstand de slechtste wedstrijd onder mijn leiding” opende WAVV-trainer Ronald Lieftink gefrustreerd. ,,We leken er er simpelweg niet van doordrongen wat hier op het spel stond. Alsof spelers niet beseffen waar we nog om spelen dit seizoen.”

,,Wat ik vanmiddag heb gezien, was te gênant voor woorden. Een collectief falen. Maar waar ik mij het meest zorgen over maak, is het ontbreken van de WAVV-spirit.’’

De oefenmeester doelde op het ontbreken van werklust, inzet en passie. ,,Het was bekend dat we de laatste maanden veel afwezigen hebben. Juist dat zou een reden moeten zijn er samen vol tegenaan te gaan. Wij zijn geen ploeg die met de handrem erop kan spelen.”

Lieftink maakte wel een compliment aan doelman Jari van de Peppel, die ondanks veel tegentreffers nog vaker knap redde.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport