Edwin Schreuder gaat aan het werk in de gehandicaptenzorg, hij was jaren verbonden aan de hockeyclub Ede, inj verschillende functies.
Volledig scherm
PREMIUM
Edwin Schreuder gaat aan het werk in de gehandicaptenzorg, hij was jaren verbonden aan de hockeyclub Ede, inj verschillende functies. © Herman Stöver

Hockeydier Edwin Schreuder gooit roer helemaal om

EDE - Edwin Schreuder was 45 jaar in allerlei functies actief in de hockeywereld. Nu staat hij alleen nog als supporter langs de lijn. De Edenaar gaat in de zorg aan de slag.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nico van Laar is bij Lunteren een vreemde eend in de bijt

    Nico van Laar is bij Lunteren een vreemde eend in de bijt

    RHENEN/LUNTEREN - De selectie van Lunteren heeft komend seizoen een vreemde eend in de bijt. Nico van Laar (31) verruilde onlangs ‘zijn’ VVA voor Lunteren. Een opmerkelijke overgang, aangezien de tweedeklasser juist weer een Lunters gezicht wil tonen. ,,Jonkie Paays zit tegenwoordig in de technische commissie”, geeft de verdediger uit Rhenen aan. ,,Met Jonkie heb ik bij VVA nog samengespeeld. Dat is voor mij de link met Lunteren.”

Regiosport