Volledig scherm
Ruud van der Horst (nummer 2) op de bank van Oranje, begin 2018. Ook toen had hij last van zijn hand. © Foto Raphael Drent

International Ruud van der Horst moet langer toekijken

EDE - De revalidatie van waterpoloër Ruud van der Horst duurt langer dan verwacht. De aanvoerder van Polar Bears en Oranje werd midden december geopereerd aan zijn vingers.

“Er werden een paar bandjes gehecht. Ik dacht dat ik na een maand weer kon spelen. Dat viel dus tegen. Ik mocht twee weken helemaal niets doen, daarna heb ik de krachttraining weer hervat. Watertrainingen kon ik ook snel weer doen, maar duels waren uit den boze. Zijn ze nog steeds. Het zal wel tot maart duren voor ik weer wedstrijden kan spelen”, baalt Van der Horst.

Hij wordt niet alleen node gemist bij zijn club, maar miste met Oranje al de interland tegen Oekraïne en moet ook 19 februari toekijken als Nederland tegen Hongarije speelt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport