Volledig scherm
John Scherrenburg, hier op archiefbeeld uit 2012, keert terug in de technische staf van Polar Bears.

John Scherrenburg assistent-coach van Polar Bears

EDE - John Scherrenburg zal komend seizoen Mike van Beek met raad en daad terzijde staan bij de waterpoloërs van Polar Bears. Daarmee bestaat de technische staf opnieuw uit louter clubmensen.

„Of ik me heb laten overhalen om er weer in te stappen? Nee, ik heb mezelf moeten overhalen. Vroeg me af waarom ik het zou willen. Pas nadat het voor mezelf duidelijk was, heb ik ja gezegd”, licht Scherrenburg zijn besluit toe om zich beschikbaar te stellen als assistent-coach van de hoofdmacht van de Edese waterpoloclub.

„De reden? Het is een heel jonge ploeg met een heel jonge coach. Ik denk dat ik met mijn ervaring zowel voor het team als voor Mike van nut kan zijn. Ik heb in het verleden bijna alle geledingen van de club getraind, mooie prijzen en titels met verschillende teams behaald en zie het als een uitdaging om samen met Mike structuur in het team aan te brengen.”

Mike van Beek, de hoofdcoach, is blij met de komst van Scherrenburg. „Logisch toch. Van een ervaren man als John kunnen ik en de jongens een heleboel leren. Ik ben hartstikke blij dat heeft toegehapt. We hebben de afgelopen weken veel met elkaar gesproken en verschillende zaken op een rij gezet.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport