Volledig scherm
Max Verkleij. © Herman Stöver

Koploper Moorfielders onderuit in Utrecht

UTRECHT - Na een zomerstop traden de honkballers van Moorfielders aan tegen Domstad Dodgers 2. Na drie innings stonden de Edenaren met 3-1 achter. In de vijfde inning werd leidde de ploeg met 3-9. 

,,Toen dachten we het gat geslagen te hebben, maar dat liep anders’’, zei aanvoerder Max Verkleij. Via 9-9 liepen de Utrechters uit naar 14-9 winst. Moorfielders blijft koploper.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. VCV degradeert uit topdivisie

    VCV degradeert uit topdivisie

    RIJSWIJK - Het Veenendaalse VCV is het niet gelukt om degradatie uit de topdivisie te voorkomen. Ondanks dat het zelf met 1-3 won bij Inter Rijswijk was het afhankelijk van wat concurrent Volley Tilburg zou doen. Die uitslag was kort voor aanvang in Rijswijk al bekend aangezien die wedstrijd eerder werd gespeeld. De 1-3 winst van Volley Tilburg bij Dynamo Apeldoorn 2 zorgde voor teleurstelling bij VCV maar die werd even later omgezet in de wil om te winnen.

Regiosport