Volledig scherm
Een eerdere wedstrijd van DVO. © Herman Stöver

Korfbalwedstrijd DVO eindigt grimmig door opstootje

BENNEKOM - De korfbalwedstrijd tussen DVO en Fortuna eindigde met een zeer zure nasmaak. Nadat de gasten uit Delft de zege (16-18) binnen sleepten, ging het los tussen beide verenigingen waar zowel spelers als supporters zich bezig hielden met het stevige duw- en trekwerk.

Tijdens de wedstrijd was in het veld de strijd hoog, waarbij de op dit niveau debuterende scheidsrechter Falkenberg de nodige kleine brandjes moest blussen. Na het laatste fluitsignaal werd de sfeer in de DVO-hal grimmiger wat leidde tot meerdere opstootjes over en weer tussen DVO en Fortuna.

Na ongeveer vijf minuten keerde de rust terug in Bennekom.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. VCV degradeert uit topdivisie

    VCV degradeert uit topdivisie

    RIJSWIJK - Het Veenendaalse VCV is het niet gelukt om degradatie uit de topdivisie te voorkomen. Ondanks dat het zelf met 1-3 won bij Inter Rijswijk was het afhankelijk van wat concurrent Volley Tilburg zou doen. Die uitslag was kort voor aanvang in Rijswijk al bekend aangezien die wedstrijd eerder werd gespeeld. De 1-3 winst van Volley Tilburg bij Dynamo Apeldoorn 2 zorgde voor teleurstelling bij VCV maar die werd even later omgezet in de wil om te winnen.

Regiosport