Volledig scherm
PREMIUM
Coach Lion van Klooster gaat met korfballers van SKF voor handhaving in de hoofdklasse. © Herman Stöver

Lion van Klooster wil avondje SKF terugbrengen in Veenendaal

VEENENDAAL - Lion van Klooster is terug bij SKF. Bij de start van het veldseizoen heeft de oefenmeester nog een moeilijke puzzel te leggen bij de Veenendaalse korfbalclub.

Tussen 2013 en 2015 was Lion van Klooster, woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel, trainer bij SKF en vanaf dit seizoen is hij met veel enthousiasme terug bij de veldhoofdklasser.

,,Alles is veranderd. SKF heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik had andere aanbiedingen, maar de Veenendalers bezorgen mij kriebels in de buik.”

De keuze was snel gemaakt. Maar van de ploeg waarmee hij in 2014 de play-offs richting Korfbal League haalde, is niets over. ,,We hadden een oude lichting. Alle mannen uit die groep stopten. In mijn tweede jaar moest ik vier spelers inpassen. We handhaafden ons net in de hoofdklasse.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport