Volledig scherm
Mathijs den Ouden keert terug naar zijn oude club Dalto. © Foto: Herman Stöver

Mathijs den Ouden houdt het al voor gezien bij DVO

BENNEKOM - Anderhalve week na de eerste korfbaltraining trekt DVO’er Mathijs den Ouden zijn conclusies. De deze zomer van Dalto overgekomen Edenaar behoort niet tot de basisacht, spreekt uit dat hij geen leuk seizoen tegemoet ziet en stopt per direct bij de Bennekommers.

De bij het Edese Reehorst opgegroeide Den Ouden keert terug naar zijn oude club Dalto in Driebergen. De Stichting Topkorfbal DVO betreurt het vertrek.

Geen basisplek

,,Dat hij een basisplaats in de voorbereiding op de veldcompetitie niet bemachtigde doet wat DVO betreft niets af aan zijn kwaliteiten’’, laat Martin Kreeft weten. ,,We zagen voor hem een belangrijke rol in de ereklasse en Korfbal League.’’

Trainer Richard van Vloten koos vorige week in een oefenwedstrijd met Oost-Arnhem bij het mannenkwartet voor Gertjan Meerkerk, Robbe de Wit, Chris van Haren en Koen van Roekel. Het vorige zaalseizoen hadden zeven spelers gedurende het jaar een basisplaats tijdens een wedstrijd in de Korfbal League.

Teleurstelling

,,We hadden altijd het idee dat Mathijs ondanks de eerste teleurstelling zijn kunsten op het hoogste niveau zou vertonen, maar helaas blijft hij bij zijn besluit", sluit Kreeft af. 

Volgende week begint het veldseizoen voor DVO met een thuiswedstrijd tegen KZ.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport