Volledig scherm
Max Degenaar. © Herman Stöver

Max Degenaar keert terug bij Lunteren

LUNTEREN - Spits Max Degenaar keert na één seizoen weer terug bij Lunteren. Degenaar verruilde na vorig seizoen Lunteren voor hoofdklasser SDC Putten, waar hij werd herenigd met zijn oudere broer Rick Degenaar.

 Rick Degenaar verkaste voor het eerste in 2013 naar SDC Putten, om een seizoen later weer terug te keren. Max Degenaaar, die bij de hoofdklasser niet tot scoren kwam, bewandelt tot dusver alvast dezelfde weg als zijn broer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. VCV degradeert uit topdivisie

    VCV degradeert uit topdivisie

    RIJSWIJK - Het Veenendaalse VCV is het niet gelukt om degradatie uit de topdivisie te voorkomen. Ondanks dat het zelf met 1-3 won bij Inter Rijswijk was het afhankelijk van wat concurrent Volley Tilburg zou doen. Die uitslag was kort voor aanvang in Rijswijk al bekend aangezien die wedstrijd eerder werd gespeeld. De 1-3 winst van Volley Tilburg bij Dynamo Apeldoorn 2 zorgde voor teleurstelling bij VCV maar die werd even later omgezet in de wil om te winnen.

Regiosport