SKF op archiefbeeld.
Volledig scherm
SKF op archiefbeeld. © Herman Stöver

Prima start van tafeltennissers SKF

VEENENDAAL - De eerste wedstrijd in de najaarscompetitie in de eerste divisie is door de mannen van SKF met 8-2 gewonnen. In het eigen tafeltenniscentrum in Veenendaal hadden de ervaren gasten uit Weesp niet veel in te brengen tegen hun jeugdige tegenstanders. 

In de eerste drie enkelspelen was er wel tweemaal een vijfde game nodig om Jeffrey Vonk en Floris zur Muhlen aan de winst te helpen. Het dubbel werd gewonnen door het duo Pieter van den Berg en Zur Muhlen. In de resterende enkelspelen verloor Jeffrey Vonk twee keer. Met de 8-2 zege was hij heel tevreden: ,,Belangrijke punten, die er voor zorgen dat er een gaatje naar de concurrentie is in de strijd om ons te handhaven.” 

De vrouwen van SKF verloren thuis tegen landskampioen Den Helder met 1-5. Bij de bezoekers staan nog steeds de ervaren Ana Gogorita en Yun Zhang achter de tafel. Coach Rinie Kling speelde met Annewijke Appels, Jacintha de Hoop en Brenda Vonk. ,,Gogorita en Zhang zijn een maatje te groot voor ons in deze opstelling.” Vonk zorgde voor het ene punt door te winnen van Dobrila Jorguseska.

BIT.NL degradeerde voor de zomer naar de derde divisie. In Ede was de start in de derde divisie prima. Met 8-2 werd gewonnen van DOV uit Heerhugowaard. Alice Barendregt bleef ongeslagen. Yorrick Schurink en Tom Hanegraaf leverden een punt in.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport