Volledig scherm
Reehorst verloor in Nijmegen van Hastu © Herman Stöver

Reehorst worstelt en komt nooit boven in Nijmegen

NIJMEGEN - Vanaf de eerste minuten keek Reehorst in de wedstrijd bij HaStu in de tweede divisie tegen een achterstand aan. Uiteindelijk bleef de winst met 27-20 bij de thuisploeg. 

De Nijmeegse studenten maakten gretig gebruik van de fouten bij de Edenaren en pakten een 6-1 voorsprong. 

,,We kwamen afspraken niet na en waren heel slordig. Daardoor werd de achterstand te groot om nog op een goed resultaat te hopen’', zag trainer Sander Barents vanaf de bank. 

Even ging het beter, waardoor de stand bij rust nog een draaglijk aanzien had (12-9). Na de hervatting kwam Reehorst tot op twee punten bij 19-17, maar daarna ging het weer mis en liep het verschil weer op. In de slotfase probeerde Barents de zaak te forceren. 

,,Ik wisselde heel veel, waaronder ook de doelman. Achteraf was dat niet zo’n goede beslissing. Het effect was averechts. Komt ook nog bij dat we te veel gingen letten op randzaken als het optreden van de scheidsrechters.” 

Reehorst, dat tot de middenmoot behoort in de stand, heeft nu twee weken rust. ,, Dat komt heel goed uit, want er zijn nogal wat spelers met pijntjes. Tijd om te herstellen is dan lekker.’’

Regiosport