Beeld uit de hernieuwde sporthal De Hokhorst. Zeven maanden na een brand in het dak is de sporthal in Renswoude hersteld. De volleyballers van Renswouw wonnen in vier sets van O.M.S..
Volledig scherm
Beeld uit de hernieuwde sporthal De Hokhorst. Zeven maanden na een brand in het dak is de sporthal in Renswoude hersteld. De volleyballers van Renswouw wonnen in vier sets van O.M.S.. © Herman Stöver

Renswouw geniet na opening van hernieuwde Hokhorst

RENSWOUDE - Op woensdag 18 juli 2018 werd Sporthal De Hokhorst in Renswoude zwaar beschadigd door een brand in het dak. De zaal was ruim zeven maanden niet beschikbaar voor sportwedstrijden. Afgelopen vrijdag kon er door de volleyballers van Renswouw eindelijk weer eens een thuiswedstrijd worden gespeeld in De Hokhorst. De ploeg van coach Hans Veldhuizen was gretig, O.M.S. werd met een duidelijke 4-0 nederlaag terug naar Putten gestuurd. ,,Vooraf was het best spannend maar de jongens hebben het prima gedaan”, zei een tevreden coach na afloop.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport