Volledig scherm
Romy Teunissen (links) is bezig aan haar laatste seizoen bij DVO. © Herman Stover

Romy Teunissen stopt na dit seizoen bij DVO

BENNEKOM - Korfbalster Romy Teunissen (24) neemt aan het eind van dit seizoen afscheid bij DVO. 

De Bennekomse heeft er dan negen seizoenen opzitten bij de korfballeagueclub, die afgelopen zaterdag handhaving veiligstelde.

Teunissen fungeerde vijf jaar als basisspeelster. Het moeilijk combineren van werk en topsport is voor Teunissen de reden om afscheid te nemen.

Naast Teunissen vertrekt ook Marvyn Toonen (26) bij DVO. Zijn rol bleef dit seizoen beperkt met enkele invalbeurten in de korfballeague. Hij speelde ook voor KV Wageningen. 

De rest van de selectie blijft intact en staat net als dit seizoen onder leiding van Richard van Vloten en Marc Verberk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. VCV degradeert uit topdivisie

    VCV degradeert uit topdivisie

    RIJSWIJK - Het Veenendaalse VCV is het niet gelukt om degradatie uit de topdivisie te voorkomen. Ondanks dat het zelf met 1-3 won bij Inter Rijswijk was het afhankelijk van wat concurrent Volley Tilburg zou doen. Die uitslag was kort voor aanvang in Rijswijk al bekend aangezien die wedstrijd eerder werd gespeeld. De 1-3 winst van Volley Tilburg bij Dynamo Apeldoorn 2 zorgde voor teleurstelling bij VCV maar die werd even later omgezet in de wil om te winnen.

Regiosport