Volledig scherm
Brenda Vonk. © Herman Stover

SKF met moeite voorbij Avanti

VEENENDAAL - De tafeltennissters van SKF hadden op de eerste speeldag in de eredivisie meer moeite dan verwacht met Avanti uit Hazerswoude. De Veenendaalsen wonnen met 4-2.

Brenda Vonk en Sharon Janssen wonnen hun twee enkelspelen. Heleen Hop, voor het eerst uitkomend voor SKF, verloor twee partijen. ,,We hadden niet op puntverlies gerekend. Maar aan Heleen merkte ik dat ze nerveus was, maar ook dat ze ritme en vastheid mist’’, zei Vonk.

De mannen van SKF wonnen met 2-8 zege in Bergeijk. Na de vier eerste duels was het 2-2. Arnoud Meijer verloor zijn wedstrijd. Ook het dubbel ging verloren. Daarna verloren de Veenendalers geen wedstrijd meer. Aanvoerder Meijer: ,,Ons doel is de top drie in de eerste divisie. Dit is een mooi begin.’’

Debutant Floris zur Muhlen bleef ongeslagen. ,,Hij speelde goed. Deze middag geeft hem vertrouwen.’’

BIT.NL won in de tweede divisie de met 6-4 van Disnierats. Maarten Loeve en Michel Laroo wonnen twee enkelspelen en het dubbel. Laurens van Raadshoven voegde daar nog een punt aan toe.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport