Volledig scherm
Jeffrey Vonk op archiefbeeld. Samen met Floris zur Muhlen en Pieter van den Berg won hij van Red Stars. © Herman Stöver

SKF wint na inhaalrace nog van Red Stars

VEENENDAAL - De tafeltennissers van SKF wonnen voor eigen publiek met 6-4 van Red Stars. De bezoekers uit Venray namen een 1-4 voorsprong. Voor de thuisploeg scoorde alleen Floris zur Muhlen.

,,We schrokken daar niet van, omdat die uitkomst een risico was van onze opstelling. In het tweede stuk rekenden we op zeker drie keer winst. Bij twee enkelspelen was het fifty-fifty’’, keek Jeffrey Vonk terug.

Vonk won zijn partij tegen Tom Thijssen in vijf games. Van hoog niveau was het enkelspel tussen de talenten Zur Muhlen en Kas van Oort. De SKF-speler won in drie games en bleef ongeslagen. Pieter van den Berg maakte het karwei af met zijn tweede zege. Hij gaf verdediger Ronald Boogaard weinig kans. In de strijd om de belangrijke derde plaats staat SKF twee punten achter Scylla 2, met twee wedstrijden te gaan.

BIT.NL ondervindt nauwelijks tegenstand in de derde divisie. Stede-Broec werd met 9-1 verslagen. Van het Edese drietal Alice Barendregt, Maarten Loeve en Tom Hanegraaf verloor de laatste een enkelspel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport