Volledig scherm
Beeld uit DOS'46-DVO. Menno van der Neut (uiterst links) kende een goede invalbeurt, waarin vijf keer tot scoren kwam. Roos Scherrenburg schoot eenmaal raak. © Martijn Bijzitter

Slecht uiteinde DVO

NIJEVEEN - De korfballers van DVO waren bezig met een goede reeks (kleine nederlagen tegen PKC en Fortuna en winst op Blauw-Wit), maar de ploeg van Richard van Vloten sloot 2018 af met een teleurstelling: 24-20 verlies bij DOS’46.

,,We maakten geen aanspraak op de winst”, was Van Vloten duidelijk. ,,Waar wij tegen Fortuna veel strijd leverden, was daar tegen DOS’46 geen sprake van.” Na een 5-0 achterstand kwam DVO terug tot 5-3, maar het bleef alleen bij achtervolgen. Na een 12-5 ruststand werd het verschil zelfs groter: 18-8, maar dichter dan de uiteindelijke vier werd het niet.

,,Ik verwachtte meer van deze wedstrijd na een goede serie. DOS’46 had ook maar twee punten”, daarmee de kanttekening dat DOS’46 de gehele top zes al ontmoette. ,,Op deze manier hebben wij een slecht einde van 2018", sluit Van Vloten zijn eerste half jaar bij de Bennekommers af. DVO gaat de winterstop in als gedeeld nummer acht met Deetos en KCC, die na het uitduel bij KZ (12 januari) op bezoek komen in Bennekom.

Doelpunten DVO: Robbe de Wit 6, Menno van der Neut 5, Chris van Haren 2, Koen van Roekel 2, Janine van Schie 2, Romy Teunissen en Roos Scherrenburg

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport