Johim Ariesen liep in Rotterdam zijn eerste marathon. Nu wil hij meer.
Volledig scherm
Johim Ariesen liep in Rotterdam zijn eerste marathon. Nu wil hij meer. © Johim Ariesen

Tourgevoel in Rotterdam voor oud-wielrenner Johim Ariesen

RHENEN - Johim Ariesen (33) gooit het tegenwoordig over een andere boeg. De oud-wielrenner uit Rhenen liep afgelopen weekend de marathon van Rotterdam. ,,Dit moet het gevoel van de Tour de France zijn.”

 1. Gaan de amateurs al met winterreces? ‘Zonder trainingen is risico op blessures te groot’
  PREMIUM
  amateursport in de vallei

  Gaan de amateurs al met winterre­ces? ‘Zonder trainingen is risico op blessures te groot’

  EDE / VEENENDAAL / RHENEN / WAGENINGEN - Gaan de amateursporters na dit weekeinde met vervroegd winterreces? Ja, verwachten veel clubs in de Vallei, al is er ook nog een sprankje hoop. Met de aangescherpte coronamaatregelen, waarbij er vanaf komende zondag drie weken lang na 17.00 uur niet meer getraind mag worden, lijkt doorspelen schier onmogelijk. ,,Verder spelen is onverantwoord.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Amateursport