Volledig scherm
Botic van de Zandschulp op archiefbeeld. De Veenendaler verloor in straight sets van landgenoot Igor Sijsling. © Gerard Burgers

Van de Zandschulp kan Sijsling niet bijbenen

KAARST, DUITSLAND - Botic van de Zandschulp weet weer wat verliezen. De Veenendaler reikte op het ITF-toernooi van Kaarst (Duitsland) tot zijn tweede finale. Daarin verloor hij van zijn landgenoot Igor Sijsling: 1-6, 4-6. 

In de eerste had Van de Zandschulp weinig in te brengen. De tweede set was meer in evenwicht. Bij een 5-4 stand plaatste Sijsling de break voor de toernooizege. Sijsling was ooit de nummer 37 van de wereld (januari 2014). Het jaar daarvoor reikte hij tot de derde ronde van Wimbledon, door onder meer een zege op de Canadees Milos Raonic. Van de Zandschulp won aan de zijde van Sijsling wel de titel in het dubbelspel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport