Volledig scherm
Botic van de Zandschulp won in Egypte van de Zwitser Martinez © Gerard Burgers

Van de Zandschulp naar laatste acht in Egypte

SHARM EL SHEIKH - Tennisser Botic van de Zandschulp heeft zich donderdag  geplaatst voor de kwartfinales van het toernooi in Sharm el Sheikh. 

De als zesde geplaatste Veenendaler versloeg de Zwitser Mirko Martinez: 6-3. 6-2. Van de Zandschulp speelt op vrijdag op het Egyptische hardcourt tegen de Spanjaard Pablo Vivero. 

Met Igor Sijlsing staat hij de halve finales van het dubbelspel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. VCV degradeert uit topdivisie

    VCV degradeert uit topdivisie

    RIJSWIJK - Het Veenendaalse VCV is het niet gelukt om degradatie uit de topdivisie te voorkomen. Ondanks dat het zelf met 1-3 won bij Inter Rijswijk was het afhankelijk van wat concurrent Volley Tilburg zou doen. Die uitslag was kort voor aanvang in Rijswijk al bekend aangezien die wedstrijd eerder werd gespeeld. De 1-3 winst van Volley Tilburg bij Dynamo Apeldoorn 2 zorgde voor teleurstelling bij VCV maar die werd even later omgezet in de wil om te winnen.

Regiosport