Volledig scherm
De volleybalvrouwen van Zimpel/VCV hebben een 3-2 nederlaag geleden. Archieffoto Herman Stover

VCV wacht nog op de eerste punten, ook Scylla onderuit

NIJMEGEN - Het is de volleybalsters van het Veenendaalse VCV ook bij VoCASA niet gelukt om de eerste punten binnen te slepen in de eerste divisie B. De ploeg van trainer Luuk Jothmann verloor in Nijmegen met 4-0 van de titelkandidaat.

VCV, dat startte met Kim Koster, Esmee Priem, Michelle Brouwhuis, Luke Schut, Kelly Bolink als passer-loper, Anne Brouwer en Annette Nap in de rol van libero, speelde een slordige eerste set. De tweede set waren de Veenendaalsen dicht bij setwinst.

In de derde en vierde set liet VoCASA zien dat het niet voor niets een favoriet voor de titel is. Die sets werden kansloos verloren. VoCASA-VCV 4-0 (25-16, 25-23, 25-18, 25-14).

Op bezoek bij Set-Up’65 heeft Scylla een nederlaag geleden niet in de eerste divisie A. De ploeg keerde met een verdiende 3-1 nederlaag huiswaarts vanuit Sporthal De Schalm uit Oostmarsum.

Nadat Scylla in de eerste set goed was bijgebleven, waren de volleybalsters in de tweede set niet bij machte om het de thuisploeg echt moeilijk te maken.

De derde set was dan wel weer een prooi voor de ploeg van trainer Gert Hoogendoorn, 18-25, maar in de vierde set maakte de ploeg weer te veel onnodige fouten en werd uiteindelijk nipt verloren.

Set-Up’65-Scylla 3-1 (25-22, 25-20, 18-25, 25-23).

Regiosport