Johan Kusters kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd als voorzitter van Weirijders
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Kusters kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd als voorzitter van Weirijders © Foto Raphael Drent

Voorzitter Johan Kusters neemt met gerust hart afscheid bij Weirijders

TIEL -Eigenlijk zou hij vorig seizoen al stoppen. Maar op advies van zijn vrouw Christa ging Johan Kusters tot dit jaar door. Als afleiding.

Het speelde de afgelopen weken vaak door zijn hoofd. Johan Kusters is dolblij dat niet hijzelf maar Tom den Daas voorzitter van fietscross-vereniging Weirijders is. Alle perikelen rond corona, naast alle drukte op zijn werk en in zijn privéleven. 

,,Je kunt bij een vereniging niet zeggen: het komt me nu even niet uit. De aflossing door Tom was precies op het goede moment. Dat heb ik me de laatste weken ook heel regelmatig gerealiseerd.”

Nieuwe wielerbaan

Hoe anders was dat een jaar geleden, toen eigenlijk al de tijd aanbrak om de voorzittershamer over te dragen. Een moment ook waar Kusters een paar jaar naar uitkeek. ‘Ik stop ongeveer een jaar na de realisatie van de nieuwe wielerbaan’, was zijn idee al tijden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport