Volledig scherm
VZC op archiefbeeld. In een doelpuntrijke wedstrijd (22-16) trokken de Veenendalers aan het kortste eind bij Katwjik. © Herman Stöver

VZC verliest van laagvlieger Katwijk

KATWIJK - De waterpoloërs van VZC leden zaterdag een gevoelige 22-16 nederlaag in en tegen Katwijk. De thuisploeg had daarvoor alleen nog maar gewonnen van staartploeg HZPC (8-15), maar deed het tegen VZC dunnetjes over. 

Beide ploegen ontliepen elkaar niet veel, maar opvallend was de vierde periode, waarin maar liefst vijftien keer werd gescoord. VZC is één van de makkelijkst scorende ploegen in de eerste klasse, maar heeft ook bijna de meeste doelpunten tegen: 204. Alleen HZPC heeft er zes meer.

Katwijk-VZC 22-16 (4-4, 4-2, 5-4, 9-6) Doelpunten VZC: Ruben Boorsma 5, Jonie Brouwer 3, Niels Veerman 3, Robert Schinkel 2, Max Kunz, Sam Kunz, Mark Janssen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport