Julot Westermeijer en haar vriend Lode Draaijer tijdens hun wereldreis door Azië en Oceanië
Volledig scherm
PREMIUM
Julot Westermeijer en haar vriend Lode Draaijer tijdens hun wereldreis door Azië en Oceanië © Julot Westermeijer

Wereldreizigster Julot Westermeijer: ‘Nu veel facetimen met Lode in Nieuw Zeeland’

EDE - Nog voordat de wereld min of meer op slot ging, ondernamen de hockeyers Julot Westermeijer en Lode Draaijer een indrukwekkende reis door het Aziatische en Oceanische landschap.

Westermeijer is weer thuis in Ede. Maar haar vriend verblijft nog in Nieuw Zeeland. Verder weg van elkaar kunnen ze niet zijn. 

,,Ja, het is heel gek”, bevestigt Westermeijer. ,,Ik ben nu zo’n twee weken thuis. Lode besloot om nog twee maanden te bikepacken in Nieuw Zeeland.”

Fiets

,,Ik had kunnen blijven. Alleen had ik geen fiets meegenomen, dus was er wel een praktisch probleem. Zijn familie was overgekomen om ons te bezoeken. Ik besloot toen met ze mee terug te gaan naar Nederland.”

Lode Draaijer fietst ‘eenzaam’ door het Nieuw-Zeelandse landschap. Julot Westermeijer is duizenden kilometers van hem verwijderd. ,,Het is nu veel facetimen”, zegt ze. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport