Volledig scherm
Wouter Pilon tikt de bal kort over het net in de verloren wedstrijd tegen Zwolle. FOTOBRONfoto Herman Stöver IPTCBron Herman Stöver;Herman Stöver Fotografie Kampstraat 1 6711 BS Ede Netherlands +31318653800 info#stoverfoto.nl t.b.v. sport de Vallei Veenendaal 28/11/2015 VCVZwolle volleybal heren opdrachtnr. 136246 foto: Herman Stöver t.b.v. de Vallei;Veenendaal;Netherlands © Herman Stover

Wouter Pilon kiest voor eredivisieclub Vocasa

VEENENDAAL - Volleyballer Wouter Pilon (36) speelt komend seizoen in de eredivisie voor het Nijmeegse Vocasa.

Pilon dacht na vorig seizoen aan stoppen vanwege een schouderproblemen. Hij was twaalf jaar actief bij VCV in Veenendaal. Met die ploeg kwam hij vorig seizoen uit in de topdivisie en eerder lang in de eredivisie.

Met de komst van de libero heeft Vocasa een selectie van dertien spelers. ,,We hadden nog geen libero. We hebben in de pass-lijn weinig ervaring. Daarom wilden we er nog graag een libero bij”, zegt Joost Joosten, coach van Vocasa.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport