Volledig scherm
Matthijs Reuling passeert de goalie. © Bart Harmsen

Hockeysters HVZ weer op schot, Westerduiven verliest

DOETINCHEM - De hockeysters Zevenaar hebben de scoringsdrift weer te pakken. Spitsbergen werd in Veenendaal met 1-8 geklopt.

VROUWEN

Spitsbergen-Zevenaar 1-8 (1-5)

Zevenaar begon sterk met een snelle openingstreffer. Dat was volgens HVZ-coach Arjan van Zanen een prettig begin en hij zag dat zijn team bleef jagen op meer treffers. Isabelle van Zanen (3), Teske Hendrikson (2), Femke de Boer, Estelle Lammers en Femke Hendrikson scoorden voor Zevenaar.

PW-Westerduiven 4-1 (3-0)

Binnen een kwartier stond Westerduiven met 3-0 achter. De ploeg wilde niet met meer dan drie punten verschil verliezen en dat is uiteindelijk ook gelukt. Esmee Lamers scoorde namens de Duivense ploeg.

MANNEN

Kromhouters-Zevenaar 5-3 (4-1)

Zevenaar-coach Gerard Alblas was na afloop erg teleurgesteld in zijn ploeg. Hij vond dat het zijn ploeg ontbrak aan inzet. Maarten Stuurman was de uitblinker met twee treffers. Joren Heilen scoorde uit een strafbal de derde Zevenaarse treffer.

Drienerlo-Westerduiven 2-3 (1-1)

Westerduiven kwam door een counter op 1-0 achter, maar Max Kamphuis maakte vlak voor rust gelijk. In de tweede helft, die nogal hectisch verliep, waren de gasten de betere ploeg. Thomas Tombergen kon nog tweemaal scoren.

Regiosport