Volledig scherm
De hockeysters van Westerduiven in actie. Archieffoto. © Bart Harmsen

Matige generale voor Westerduiven

DOETINCHEM - De hockeysters van Westerduiven sloten de competitie in 4E af met een 4-2 nederlaag. Geen goede generale repetitie voor de naderende play-offs, die 26 juni plaatsvinden in Apeldoorn.

VROUWEN

Bommel-Zevenaar 2-7 (2-1).

Zevenaar speelde een prima eerste kwartier, maar haakte af nadat het op achterstand kwam. Het was volgens coach Arjan van Zanen van HVZ nogal chaotisch.

Femke de Boer (3), Isabelle van Zanen (2) en Teske en Ankie Hendrikson maakten de zeven Zevenaarse doelpunten.

Haackey-Westerduiven 4-2 (2-1).

Westerduiven zat met het hoofd al bij de play-offs. Het was volgens de coach van de Duivense ploeg, Mareen van der Putten, een warme wedstrijd met weinig bijzonderheden. Marleen van den Broek en Vivian Putman maakten de doelpunten voor Westerduiven.

MANNEN

Deventer-Zevenaar 5-0 (2-0).

Zevenaar-coach Stefan Reijnen gaf aan dat het er gewoon niet in zat. De ploeg moest wat omzetten door blessures. Bijzonder was dat de beide B-junioren Twan Reuling en Leon van Zanen tot de uitblinkers behoorden.

Haackey-Westerduiven 1-3 (0-1).

De ruimtes tussen de linies werden behoorlijk groot gehouden en daar profiteerde Westerduiven het best van. Ondanks de hitte was Arnoud Vennis, coach van Westerduiven, blij dat de wedstrijd winnend werd afgesloten. Vennis neemt afscheid van de Duivens ploeg.

Regiosport