Volledig scherm
Alle prijswinnaars samen op het podium, met links eregast Luuk de Jong van PSV. Foto Theo Kock © Theo Kock

Uitreiking Liemerse Sportprijs 2018 groot succes

DUIVEN - De Liemerse Sportprijs 2018 is donderdagavond voor het eerst in verschillende categorieën uitgereikt. Bregje Sloot en Hugo Boschker werden geëerd als Liemerse Sportvrouw en Liemerse Sportman van 2018.

In een volle zaal vol sporters en fans in De Ogtent in Duiven werden vele prijzen uitgereikt, hiervoor was aanvoerder Luuk de Jong van PSV speciaal naar Duiven afgereisd. Het initiatief voor de Sportprijs werd in de zaal luid toegejuicht.

Het jonge zeilteam van WSV Giesbeek won de prijs voor Liemerse ploeg 2018, de zeilers waren niet alleen succesvol in de eredivisie, ook namen ze deel aan de Champions League. ,,Dit is voor ons de kers op de taart”, stelde Koen Sibbel van WSV. ,,Het is mooi dat hiermee ook het zeilen in de regio weer onder de aandacht wordt gebracht.”

Prijswinnaars eerste Liemerse Sportprijs: Sportvrouw: Bregje Sloot; Sportman: Hugo Boschker; Sportteam: J70-zeilteam WSV Giesbeek; Sportcoach: Titus Fierkens; Sporttalent: Iris van den Berg; Aangepaste sporter: Renske den Haan; Sportevenement: Bert Timmer Memorial Loop.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport