Volledig scherm
© Bart Harmsen

Westerduiven jubelt om misser van Spitsbergen

DOETINCHEM - De hockeyers van Westerduiven verkeerden na afloop van het met 3-5 gewonnen duel in een jubelstemming. Spitsbergen, de enig overgebleven concurrent voor de koppositie in 4D, verloor bij Nijkerk.

MANNEN

Druten-Westerduiven 3-5 (1-2)

Druten bood Westerduiven op basis van veel inzet de nodige tegenstand. Het was volgens Arnoud Vennis best lastig om Druten te verslaan, maar de coach van Westerduiven was echter verrukt, want de grote droom van zijn ploeg om kampioen te worden komt steeds dichterbij door het verlies van Spitsbergen, de enige concurrent.

Kevin Heerink (3), Coen Rikken en Sebastian van Weelde scoorden voor de Duivense formatie.

VROUWEN

Zevenaar-Oosterbeek 10-0 (4-0)

Zevenaar ondervond nauwelijks tegenstand van Oosterbeek, dat alle wedstrijden met een zware nederlaag eindigt. Femke de Boer (4), Isabelle van Zanen (2), Merijn Roos, Ankie en Teske Hendrikson maakten de doelpunten.

Druten-Westerduiven 1-3 (1-1)

Westerduiven liet zich in de eerste helft meeslepen in het trage spel van Druten. Eva Peters zette haar ploeg voor rust op voorsprong. In de tweede helft maakte Laura Spaan het karwei af voor de ploeg uit De Liemers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport