Volledig scherm
© Theo Peters

Activia wint niet ondanks goede start

SINT ANTHONIS - Ze speelden twee fantastische sets, maar konden dat geen vervolg geven. De volleybalsters van Activia verloren zaterdag met 3-2 van Voltena: 25-21, 25-15, 12-25, 14-25 en 4-15.

De tweededivisionist uit Sint Anthonis legde in de eigen Activiahal de tegenstander uit Werkendam twee sets lang de wil op. Na die wervelende show was het uit met de pret voor Activia. Voltena vond de achilleshiel van de thuisploeg en keerde daarmee het tij van het duel volledig.

Hoewel Van Zuijlen teleurgesteld is dat zijn ploeg de 2-0 voorsprong niet kon omzetten in een overwinning, was hij toch vooral positief.

Ook derdedivisionist Achilles kon een voorsprong niet verzilveren. De Beugense volleybalsters gingen in Meijel met 3-1 ten onder tegen Peelpush 3: 20-25, 25-18, 25-21 en 25-13.

Door een sterke servicedruk pakte Achilles de eerste set, maar daarna kwam de ploeg van Geert Fleuren simpelweg tekort tegen een team dat vorig seizoen nog in de tweede divisie speelde. Fleuren kon daarmee leven, behalve met de laatste set: toen stond zijn team in korte tijd met 18-2 achter.

Regiosport