Volledig scherm
Akros op archiefbeeld. © Theo Peeters

Akros stunt tegen koploper

VLIJMEN - De basketballers van Akros wonnen op bezoek bij gedeelde koploper Vlijmscherp SVH met 59-71. Akros-trainer Marco Jeckmans was erg tevreden over het spel van zijn equipe. 

,,We speelden deze wedstrijd aanvallend erg goed, vorige week moesten we ook tegen een van de koplopers en toen was het aanvallend een stuk minder”, sprak de coach. ,,We hebben de hele wedstrijd op voorsprong gestaan en Ruud Albers was met zijn 9 punten op rij een erg belangrijke speler.”

De mannen van Gennep Cougars stond in Eindhoven een verrassing te wachten. De tegenstander had namelijk niet genoeg bezetting om aan de wedstrijd te beginnen. Dat resulteerde in 0-20 winst voor de Cougars. Volgende week spelen de Cougars tegen Schijndel.

De basketbalsters van Gennep Cougars verloren uit bij middenmoter Heeze met 64-38. Cougars-trainer Piet Huisman vond dat zijn equipe beter kon. ,,Het was vandaag gewoon onze dag niet. De afspraken die we tijdens de voorbereiding hadden gemaakt kwamen er niet uit”, sprak de coach. ,,We moeten ons nu gaan herpakken voor de wedstrijd tegen de Maastricht Knights.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport