Volledig scherm
Archieffoto ANP © ANP

Christos Lentink-Kousounis wordt toegezongen na eerste zege vrouwen SSS'18 (video)

SCHIJF - De vrouwen van SSS'18 hebben de eerste punten van het seizoen gepakt. Op bezoek bij Schijf werd met 0-2 gewonnen door doelpunten van Kim Faassen en Els van Hal.

Trainer Christos Lentink-Kousounis was verheugd met de zege. „We hebben geen fouten gemaakt en ik ben blij dat we van de nul af zijn. We hadden vandaag niets te verliezen en dan zie je dat er van alles mogelijk is.”

Vooraf leek het onheil zich alweer af te tekenen voor SSS'18. Drie speelsters raakten op het laatste moment geblesseerd, maar ondanks dat haalde de ploeg uit Overloon toch de overwinning binnen. Kousounis was daar erg trots op. „We laten zien dat we het ook zonder drie basisspeelsters kunnen. Zij zijn er normaal gesproken volgende week gewoon weer bij, dus het kan alleen nog maar beter gaan.”

Na de wedstrijd werd de trainer luidkeels toegezongen door de mannen van SSS'18. De trainer werd er een beetje verlegen van. „Het was heel speciaal. De sfeer is hier erg goed en dat die jongens dat zo uiten is erg bijzonder.”

Regiosport